Informació i inscripció Cursos d'Estiu 2020 - La Canyada

Condicions sanitàries

Per la situació que estem vivint en l'actualitat es va haver de suprimir la reunió informativa que es fa a principis del mes de juny respecte als cursos. També i com no pot ser d'altra forma es seguiran totes les recomanacions de les Autoritats Sanitàries per al bon funcionament dels cursos.

 

Què es proposa i a qui va dirigit?

Amb els continguts d’estos cursos d’informàtica pràctica els xiquets i xiquetes i joves podran aprendre coneixements que els ajuden en la realització de treballs per a classe, prevenció riscos en l’ús d’Internet -que al tractar-se de menors és imprescindible-, com també sobre un ús correcte del telèfon mòbil i competències en el bon ús de l’ordinador i Internet en general uns continguts que no sols són pràctics sinó que també i sense cap dubte despertarà el seu interès i la seua capacitat creativa en un matèria tan necessària hui per hui en un curs imprescindible dirigit a alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària, i ESO que impartirà Eduard Garcia.

 

Quins continguts s'impartiran?

 

Els continguts que es proposa estudiar durant el curs serien d’una part sobre continguts educatius i per altra banda sobre prevenció de possibles riscos que puguen tindre els menors davant la interacció en xarxes socials -quan siguen un poc més majors- (Facebook, Twitter...) o l’ús d’Internet en general així com del telèfon mòbil, un dispositiu que cada volta més s'utilitza pels més joves.

 

Els continguts es distribuiran en Windows (personalització, ús de Word, realització de presentacions en Power Point)..., disseny gràfic bàsic, Internet (conceptes bàsics, copiar textos, descàrrega d’imatges, multimèdia...) i prevenció de riscos en Internet. Enguany aprofundirem en l'edició de vídeo, una matèria que estimularà el seu interés i imaginació, així com els ajudarà a fer més dinàmiques les presentacions de treballs en classe. De tots estos continguts se’ls proporciona un tutorial i es realitzarà un projecte per posar en pràctica els continguts. En tot cas el nivell s’adaptarà a l’edat i als coneixements de la classe. En breu es publicarà en esta web el programa detallat.

 

En quin horari i on s'impartiran?

 

S’impartiran a raó de dos dies en setmana en sessions d'una hora i mitja, fent un total de 3 hores setmanals –l’horari es pot modificar en funció de les necessitats- i s’impartirà en l'aula d'informàtica de La Canyada, davant de l'Ajuntament, durant els mesos de juliol i agost, tot i que els xiquets i xiquetes es poden apuntar indistintament a un mes o altre, o als dos.

 

Quin és el preu?

 

El preu del curs són 40 € al mes per xiquet o xiqueta.

 

Com puc inscriure al xiquet/a?

 

Podeu posar-vos en contacte a través del telèfon 652 342 158 (Eduard), al correu info@labac.info o enviant el següent formulari:

 

Contacte

contacte compressor

652 342 158

info@labac.info

l'Àbac

l'Àbac, serveis informàtics i formació és una xicoteta empresa amb més de cinc anys d'experiència que ofereix els seus servicis en les coamarques de l'Alcoià, l'Alt Vinalopó.